Skip to content

Begeleiding

Naast verpleging en verzorging kan het ook nodig zijn dat u begeleiding nodig heeft. Onze professionele begeleiders staan klaar om u te ondersteunen bij dagelijkse activiteiten, het behouden van uw zelfredzaamheid en het bevorderen van uw persoonlijke ontwikkeling. Samen met u stellen zij een zorgplan op maat op, zodat u de hulp en ondersteuning ontvangt die aansluiten bij uw individuele behoeften en wensen.

Wat we doen?

Begeleiding omvat activiteiten die gericht zijn op het ondersteunen van een persoon bij het uitvoeren van dagelijkse taken en het aanbrengen en behouden van structuur en regie in het eigen leven. Op een toegankelijke en motiverende manier helpen onze begeleiders u bij het organiseren van uw dagelijkse bezigheden, het nemen van beslissingen en het ontwikkelen van praktische vaardigheden. Zo werken we samen aan het vergroten van uw zelfstandigheid en het verbeteren van uw levenskwaliteit, waarbij uw persoonlijke doelen en wensen altijd centraal staan.

Andere diensten

We kijken per cliënt welke zorg geïndiceerd is en hoe we deze het beste kunnen leveren. Dit doen we altijd in samenspraak met de cliënt en de familie.

Ook begeleiding nodig? Meld u aan!

Bent u op zoek naar kwalitatieve en betrouwbare zorg? Meld u dan nu direct aan bij Ankie. Onze deskundige zorgprofessionals staan voor u klaar om u te ondersteunen in uw zorgbehoeften. Bij Ankie zetten we ons in voor persoonlijke en effectieve zorg, waarbij uw wensen en behoeften centraal staan.

  • Zorg met een professionele aanpak
  • Ankie zorgt voor kwalitatief hoge zorg
  • Wij regelen de vergoeding
Footer form