Skip to content

Verpleeghuiszorg

Bent u als zorginstelling op zoek naar adequaat personeel in deze tijd vol schaarste? Zoek niet verder. Bij Ankie bieden wij gekwalificeerde en gemotiveerde zorgverleners die direct inzetbaar zijn om uw team te versterken en de beste zorg te bieden aan uw cliënten.

Wat we doen?

Bij Ankie beschikken we over een poule van ervaren zorg professionals op diverse niveaus (niveau 2, 2+, 3IG, 4). Deze groep zelfstandige zorgverleners is beschikbaar voor dag-, avond- en nachtdiensten. Als kleinschalig bedrijf zijn wij in staat om snel en flexibel te handelen, waardoor we gericht op zoek kunnen gaan naar personeel dat perfect aansluit bij de visie en werkwijze van uw zorginstelling. Met persoonlijke aandacht voor zowel onze zorgverleners als uw organisatie, streven wij ernaar om een langdurige en succesvolle samenwerking op te bouwen. Zo dragen wij bij aan de continuïteit en kwaliteit van zorg die u aan uw cliënten biedt.

Andere diensten

We kijken per cliënt welke zorg geïndiceerd is en hoe we deze het beste kunnen leveren. Dit doen we altijd in samenspraak met de cliënt en de familie.

Zorg professionals nodig?

Bent u op zoek naar kwalitatieve en betrouwbare zorg? Meld u dan nu direct aan bij Ankie. Onze deskundige zorgprofessionals staan voor u klaar om u te ondersteunen in uw zorgbehoeften. Bij Ankie zetten we ons in voor persoonlijke en effectieve zorg, waarbij uw wensen en behoeften centraal staan.

  • Zorg met een professionele aanpak
  • Ankie zorgt voor kwalitatief hoge zorg
  • Wij regelen de vergoeding
Footer form